Publicat el Deixa un comentari

Revista filigranes

La revista filigranes, fundada l’any 2009, és una revista del centre d’estudis del museu Valencià del paper sense ànim de lucre, que proposa una publicació anual sobre temes varis relacionats amb el patrimoni paperer nacional i internacional.

L’objectiu principal de la revista és estudiar i difondre la cultura paperera, treballant, estudiant i investigant sobre la història i evolució del paper. Aquesta, duu a terme exposicions en centres d’estudis i centres culturals, participacions i organització de conferències, taules rodones, i fins hi tot tallers on s’instrueix i es divulga el coneixement i activitat del món del paper.

Actualment, la revista va publicar a mitjans d’any l’exemplar número 10 corresponent al 2020, on tractava temes d’actualitat paperera, així com per exemple una entrevista a Iberpapel i un article sobre les marques d’aigua.

Deixa un comentari